Toitlustus

Palade kooli köök valmistab tervislikku toitu Hiiumaal kasvatatud toorainest

Esmaspäev,15.04.

Kanakints, keedukartul,

porgandisalat

Banaani-mustikasmuuti

Leib, piim

 

Teisipäev, 16.04.

Hernesupp

Jogurti-purukook marjadega

Leib, piim, apelsin

 

Kolmapäev, 17.04.

Heeringa-hapukoorekaste, kartul, värske kurk

Kissell vahukoorega

Leib, piim

 

Neljapäev, 18.04.

Hakklihasupp

Kohupiima-kakaovaht moosiga

Leib, piim, puuvili

 

Reede, 19.04.

Koorene singipasta

Kaneelisaiake

Leib, piim

Esmaspäev, 29.04.

Kanakaste, kartul, külm kaste, porgandisalat

Banaani-maasikajogurt

Leib, piim

 

Teisipäev, 30.04.

Frikadellisupp

Kakaokook vaarika toormoosiga

Leib, piim

 

Kolmapäev, 01.05.

 

Neljapäev, 02.05.

Hautatud värske kapsas hakklihaga, kartul, salat

Piimakissell moosiga

Leib, piim

 

Reede, 03.05.

Pilaff sealihast, tomatisalat

Puuviljasalat vaniljekastmega

Leib, piim