Palade kooli köök valmistab tervislikku toitu Hiiumaal kasvatatud toorainest
Esmaspäev,15.04.
Kanakints, keedukartul,
porgandisalat
Banaani-mustikasmuuti
Leib, piim
Teisipäev, 16.04.
Hernesupp
Jogurti-purukook marjadega
Leib, piim, apelsin
Kolmapäev, 17.04.
Heeringa-hapukoorekaste, kartul, värske kurk
Kissell vahukoorega
Leib, piim
Neljapäev, 18.04.
Hakklihasupp
Kohupiima-kakaovaht moosiga
Leib, piim, puuvili
Reede, 19.04.
Koorene singipasta
Kaneelisaiake
Leib, piim
Esmaspäev, 29.04.
Kanakaste, kartul, külm kaste, porgandisalat
Banaani-maasikajogurt
Leib, piim
Teisipäev, 30.04.
Frikadellisupp
Kakaokook vaarika toormoosiga
Leib, piim
Kolmapäev, 01.05.
Neljapäev, 02.05.
Hautatud värske kapsas hakklihaga, kartul, salat
Piimakissell moosiga
Leib, piim
Reede, 03.05.
Pilaff sealihast, tomatisalat
Puuviljasalat vaniljekastmega
Leib, piim