Toitlustus

Palade kooli köök valmistab tervislikku toitu Hiiumaal kasvatatud toorainest

Esmaspäev,13.10.

Kanakaste, kartul, vitamiinisalat

Kakaokissell moosiga

Leib, piim

Teisipäev, 14.10.

Hernesupp

Jogurti-purukook

Leib, piim, apelsin

Kolmapäev, 15.10.

Paneeritud heigifilee juustukastmes, kartul, külm kaste,

Rooma salat kirsstomatiga

Kissell vahukoorega

Leib, piim

Neljapäev, 16.10.

Borš hapukoorega

Mannapuder kisselliga

Leib, piim, puuvili

Reede, 17.10.

Ühepajatoit, kurgi-tomatisalat

Küpsisekook

Leib, piim

Esmaspäev, 27.10.

Guljašš, kartul, porgandi-juustusalat majoneesiga

Mannavaht piimaga

Leib, piim

Teisipäev,28.10.

Köögiviljasupp

Õunakook

Leib, piim, puuvili

Kolmapäev, 29.10

Hakklihapallid, kartul, külm kaste, hapukapsasalat

Kooretarretis vaarikatega

Leib, piim

Neljapäev, 30.10.

Kana-riisisupp

Kohupiimavorm kisselliga

Leib, piim, juurvili

Reede, 31.10.

Spagetid hakkliha-tomatikastmega

Õuna-kaerahelbemüsli vaniljekastmega

Leib, piim