Toitlustus

Palade kooli köök valmistab tervislikku toitu Hiiumaal kasvatatud toorainest

Esmaspäev,17.11

Küpsetatud broileri poolkoivad,

kartul, külm kaste, porgandisalat

Kookosekissell maasikamoosiga

Leib, piim

 

Teisipäev, 18.11.

Hernesupp

Banaanikook

Leib, piim, mandariin

 

Kolmapäev, 19.11.

Strooganov, kartul, hautatud porgand ja nuikapsas, kapsasalat

Panna cotta ( kooretarretis) vaarikatega

Leib, piim

 

Neljapäev, 20.11.

Hakklihasupp

Kohupiima-kakaokreem

Leib, piim, juurvili

 

Reede, 21.11.

Heeringa-hapukoorekaste, kartul, kurgi-tomatisalat

Kohuke

Leib, piim

Esmaspäev, 24.11.

Hakklihakaste, kartul, kapsa-peedisalat

Kamavaht pähklipuruga

Leib, piim

 

Teisipäev, 25.11.

Köögiviljasupp

Kohupiimavorm kisselliga

Leib, piim, õun

 

Kolmapäev, 26.11.

Paneeritud heigifilee juustukastmes, katul, külm kaste, salat

Banaani-mustikasmuuti

Leib, piim

 

Neljapäev, 27.11.

Borš hapukoorega

Kakaokook vaarika toormoosiga

Leib, piim, juurvili

 

Reede, 28.11.

Makaronid hakklihaga, peedisalat majoneesiga

Limonaaditarretis vahukoorega

Leib, piim