Toitlustus

Palade kooli köök valmistab tervislikku toitu Hiiumaal kasvatatud toorainest

Esmaspäev,15.12.

Viinerid, ahjukartul, külm kaste, kapsasalat

Mannavaht piimaga

Leib, piim

 

Teisipäev, 16.12.

Hakklihasupp

Õunakook

Leib, piim,

 

Kolmapäev, 17.12.

Risoto, tomatisalat

Kissell vahukoorega

Leib, piim

 

Neljapäev, 18.12.

Seapraad, hautatud värske kapsas, keedukartul

Piparkoogismuuti

Leib

 

Reede, 19.12.

Piparkoogid

Mandariin

Glögi

Esmaspäev, 05.01.

Makaronid hakklihaga, marineeritud kurgid

Karamellkissell moosiga

Leib, piim

 

Teisipäev, 06.01.

Hernesupp

Kohupiimavaht kisselliga

Leib, piim, puuvili

 

Kolmapäev, 07.01.

Hakklihakaste, kartulipuder, peedisalat majoneesiga

Kama

Leib, piim

 

Neljapäev, 08.01.

Kana-riisisupp

Kakaokook vaarika toormoosiga

Leib, piim, juurvili

 

Reede, 09.01.

Hapukoore-heeringakaste, keedukartul, värske kurk

Maasika-jogurtitarretis

Leib, piim