Palade kooli köök valmistab tervislikku toitu Hiiumaal kasvatatud toorainest
Esmaspäev,13.10.
Kanakaste, kartul, vitamiinisalat
Kakaokissell moosiga
Leib, piim
Teisipäev, 14.10.
Hernesupp
Jogurti-purukook
Leib, piim, apelsin
Kolmapäev, 15.10.
Paneeritud heigifilee juustukastmes, kartul, külm kaste,
Rooma salat kirsstomatiga
Kissell vahukoorega
Leib, piim
Neljapäev, 16.10.
Borš hapukoorega
Mannapuder kisselliga
Leib, piim, puuvili
Reede, 17.10.
Ühepajatoit, kurgi-tomatisalat
Küpsisekook
Leib, piim
Esmaspäev, 27.10.
Guljašš, kartul, porgandi-juustusalat majoneesiga
Mannavaht piimaga
Leib, piim
Teisipäev,28.10.
Köögiviljasupp
Õunakook
Leib, piim, puuvili
Kolmapäev, 29.10
Hakklihapallid, kartul, külm kaste, hapukapsasalat
Leib, piim
Neljapäev, 30.10.
Kana-riisisupp
Kohupiimavorm kisselliga
Leib, piim, juurvili
Reede, 31.10.
Spagetid hakkliha-tomatikastmega
Õuna-kaerahelbemüsli vaniljekastmega
Leib, piim