Toitlustus

Palade kooli köök valmistab tervislikku toitu Hiiumaal kasvatatud toorainest

Esmaspäev,19.05.

Küpsetatud broileripoolkoib, kartul, porgandisalat

Banaani-maasikajogurt

Leib, piim

 

Teisipäev, 20.05.

Peedisupp hapukoorega

Kohupiima-purukook

Leib, piim, pirn

 

Kolmapäev, 21.05.

Hakklihakaste, kartulipuder, peedisalat

Kissell vahukoorega

Leib, piim

 

Neljapäev, 22.05.

Kana-riisisupp

Kohupiima-kakaovaht

Leib, piim, paprika

 

Reede, 23.05.

Makaronid hakklihaga, tomati-kurgisalat hapukoorega

Limonaaditarretis vahukoorega

Leib, piim

Esmaspäev, 26.05

Kanakaste, kartul, salat

Kamavaht pähklipuruga

Leib, piim

 

Teisipäev, 27.05.

Frikadellisupp

Sepikuvorm piimaga

Leib, piim, apelsin

 

Kolmapäev, 28.05.

Strooganov, kartul, hautatud porgand ja nuikapsas

Banaani-mustikasmuuti

Leib, piim

 

Neljapäev, 29.05.

Kanaseljanka hapukoorega

Kakaokook vaarika toormoosiga

Leib, piim, õun

 

Reede, 30.05.

Risoto, tomati-paprikasalat

Puuviljasalat vaniljekastmega

Leib, piim