Palade kooli köök valmistab tervislikku toitu Hiiumaal kasvatatud toorainest
Esmaspäev,17.11
Küpsetatud broileri poolkoivad,
kartul, külm kaste, porgandisalat
Kookosekissell maasikamoosiga
Leib, piim
Teisipäev, 18.11.
Hernesupp
Banaanikook
Leib, piim, mandariin
Kolmapäev, 19.11.
Strooganov, kartul, hautatud porgand ja nuikapsas, kapsasalat
Panna cotta ( kooretarretis) vaarikatega
Leib, piim
Neljapäev, 20.11.
Hakklihasupp
Kohupiima-kakaokreem
Leib, piim, juurvili
Reede, 21.11.
Heeringa-hapukoorekaste, kartul, kurgi-tomatisalat
Kohuke
Leib, piim
Esmaspäev, 24.11.
Hakklihakaste, kartul, kapsa-peedisalat
Kamavaht pähklipuruga
Leib, piim
Teisipäev, 25.11.
Köögiviljasupp
Kohupiimavorm kisselliga
Leib, piim, õun
Kolmapäev, 26.11.
Paneeritud heigifilee juustukastmes, katul, külm kaste, salat
Banaani-mustikasmuuti
Leib, piim
Neljapäev, 27.11.
Borš hapukoorega
Kakaokook vaarika toormoosiga
Leib, piim, juurvili
Reede, 28.11.
Makaronid hakklihaga, peedisalat majoneesiga
Limonaaditarretis vahukoorega
Leib, piim