Toitlustus

Palade kooli köök valmistab tervislikku toitu Hiiumaal kasvatatud toorainest

Esmaspäev, 24.05.

Kanakints, keedukartul, Hiina kapsa salat kirsstomatiga

Mannavaht piimaga

Leib, piim

 

Teisipäev, 25.05.

Hakklihasupp

Banaani-maasikajogurt

Leib, piim, õun

 

Kolmapäev, 26.05.

Ühepajatoit, tomatisalat

Punasesõstramahla kissell vahukoorega

Leib, piim

 

Neljapäev, 27.05.

Kana-makaronisupp

Sepikuvorm piimaga

Leib, piim, juurvili

 

Reede, 28.05.

Heeringa-hapukoorekaste, keedukartul,

värske kurgi salat

Kakao-kohupiimavaht

Leib, piim

Esmaspäev, 31.05.

Kana-karrikaste, keedukartul, porgandi-juustusalat majoneesiga

Karamellkissell kirsimoosiga

Leib, piim

 

Teisipäev, 01.06.

Seljanka hapukoorega

Kohupiimavaht punasesõstrakisselliga

Leib, piim, puuvili

 

Kolmapäev, 02.06.

Paneeritud mintaifilee juustukastmega, keedukartul, toorsalat

Banaani-mustikasmuuti

Leib, piim

 

Neljapäev, 03.06.

Köögiviljasupp suitsulihaga

Jogurti-pohlakook

Leib, piim, juurvili

 

Reede, 04.06.

Hautatud värske kapsas sealihaga, keedukartul, salat

Õuna-kaerahelbemüsli vaniljekastmega

Leib, piim