Toitlustus

Palade kooli köök valmistab tervislikku toitu Hiiumaal kasvatatud toorainest

Esmaspäev,25.01.

Viiner, ahjukartul, hautatud porgand ja kapsas, Hiina kapsa salat kirss-tomatiga

Piimakissell moosiga

Leib, piim

 

Teisipäev,26.01.

Frikadellisupp

Jogurti-pohlakook

Leib, piim, viinamarjad

 

Kolmapäev, 27.01.

Heeringa-hapukoorekaste, keedukartul, tomatisalat

Kakaokohupiim kirssidega

Leib, piim

 

Neljapäev, 28.01.

Seljanka hapukoorega

Kamavaht pähklipuruga

Leib, piim, juurvili

 

Reede,29.01.

Ühepajatoit, värske kurgi salat

Küpsisekook

Leib, piim

Esmaspäev, 01.02.

Hakklihakaste, kartulipuder, kapsasalat

Banaani-maasikajogurt

Leib, piim

 

Teisipäev, 02.02.

Hernesupp

Mannavaht piimaga

Leib, piim, puuvili

 

Kolmapäev, 03.02.

Mintai fileepala juustuga, kartul, salat

Marjakissell vahukoorega

Leib, piim

 

Neljapäev, 04.02.

Köögiviljasupp

Kohupiimavorm kisselliga

Leib, piim, juurvili

 

Reede, 05.02.

Risoto, paprika-tomatisalat

Õuna-kaerahelbemüsli vaniljekastmega

Leib, piim