Palade kooli köök valmistab tervislikku toitu Hiiumaal kasvatatud toorainest
Esmaspäev, 17.03.
Kanakaste, kartul, porgandisalat
Mannavaht piimaga
Leib, piim
Teisipäev, 18.03.
Frikadellisupp
Kakaokook vaarika toormoosiga
Leib, piim
Kolmapäev, 19.03.
Hakklihapallid, kartul, külm kaste, peedisalat majoneesiga
Kissell vahukoorega
Leib, piim
Neljapäev, 20.03.
Peedisupp hapukoorega
Kohupiimavorm kisselliga
Leib, piim, juurvili
Suur reede 21.03.
Risoto tomatisalat
Jogurti-maasikatarretis
Leib, piim
Esmaspäev, 24.03.
Küpsetatud broileripoolkoib, külm kaste, kartul, salat
Banaani-mustikasmuuti
Leib, piim
Teisipäev, 25.03.
Köögiviljasupp
Õunakook
Leib, piim, banaan
Kolmapäev, 26.03.
Hakklihakaste, kartulipuder, kapsa-peedisalat
Kama
Leib, piim
Neljapäev, 27.03.
Kanaseljanka hapukoorega
Kohupiimavaht kisselliga
Leib, piim, puuvili
Reede 28.03.
Koorene singipasta, salat
Õuna-kaerahelbemüsli vaniljekastmega
Leib, piim