Toitlustus

Palade kooli köök valmistab tervislikku toitu Hiiumaal kasvatatud toorainest

Esmaspäev, 29.01.
Kanakaste, kartul, vitamiinisalat
Banaani-maasikajogurt
Leib, piim

 

Teisipäev, 30.01.
Frikadellisupp
Kohupiima-kakaovaht
Leib, piim, nuikapsas

 

Kolmapäev, 31.01.

Pikkpoiss maheveise- ja seahakklihast, kartul, külm kaste, peedi-
kapsasalat

Punasesõstrakissell vahukoorega
Leib, piim

 

Neljapäev, 01.02.
Seljanka hapukoorega
Õunakook
Leib, piim, puuvili

 

Reede, 02.02.
Pilaff, tomatisalat
Õuna-kaerahelbemüsli vaniljekastmega
Leib, piim

Esmaspäev, 05.02.
Viinerid, ahjukartul, hiina kapsa salat
Kakaokissell maasikamoosiga
Leib, piim

 

Teisipäev, 06.02.
Kana-makaronisupp
Sidrunikohupiim
Leib, piim, juurvili

 

Kolmapäev, 07.02.
Maheveise hakklihakaste, kartulipuder, salat
Kama
Leib, piim

 

Neljapäev, 08.02.
Köögiviljasupp
Sepikuvorm piimaga
Leib, piim, puuvili

 

Reede, 09.02.
Hautatud värske kapsas sealihaga, kartul, värske kurk
Limonaaditarretis vahukoorega
Leib, piim