Toitlustus

Palade kooli köök valmistab tervislikku toitu Hiiumaal kasvatatud toorainest

Esmaspäev, 17.03.

Kanakaste, kartul, porgandisalat

Mannavaht piimaga

Leib, piim

Teisipäev, 18.03.

Frikadellisupp

Kakaokook vaarika toormoosiga

Leib, piim

Kolmapäev, 19.03.

Hakklihapallid, kartul, külm kaste, peedisalat majoneesiga

Kissell vahukoorega

Leib, piim

Neljapäev, 20.03.

Peedisupp hapukoorega

Kohupiimavorm kisselliga

Leib, piim, juurvili

Suur reede 21.03.

Risoto tomatisalat

Jogurti-maasikatarretis

Leib, piim

Esmaspäev, 24.03.

Küpsetatud broileripoolkoib, külm kaste, kartul, salat

Banaani-mustikasmuuti

Leib, piim

Teisipäev, 25.03.

Köögiviljasupp

Õunakook

Leib, piim, banaan

Kolmapäev, 26.03.

Hakklihakaste, kartulipuder, kapsa-peedisalat

Kama

Leib, piim

Neljapäev, 27.03.

Kanaseljanka hapukoorega

Kohupiimavaht kisselliga

Leib, piim, puuvili

Reede 28.03.

Koorene singipasta, salat

Õuna-kaerahelbemüsli vaniljekastmega

Leib, piim