Palade kooli köök valmistab tervislikku toitu Hiiumaal kasvatatud toorainest
Esmaspäev, 02.10.
Seastrooganov, keedukartul,
kapsasalat
Kamavaht pähklipuruga
Leib, piim
Teisipäev, 03.10.
Frikadellisupp
Kohupiimavorm kisselliga
Leib, piim, apelsin
Kolmapäev, 04.10.
Hakklihapallid, kartul, külm kaste, peedisalat majoneesiga
Punasesõstrakissell vahukoorega
Leib, piim
Neljapäev, 05.10.
Kanaseljanka hapukoorega
Kakaokook vaarika toormoosiga
Leib, piim, köögivili
Reede, 06.10.
Külm heeringa-hapukoorekaste, kartul, tomati-kurgisalat
Limonaaditarretis vahukoorega
Leib, piim
Esmaspäev, 09.10.
Viinerid, ahjukartul, külm kaste, porgandisalat
Banaani-maasikajogurt
Leib, piim
Teisipäev, 10.10.
Hernesupp
Kohupiimavaht kisselliga
Leib, piim, aedvili
Kolmapäev, 11.10.
Ühepajatoit, värske soolakurk
Kakaokissell moosiga
Leib, piim
Neljapäev, 12.10.
Peedisupp hapukoorega
Sepikuvorm piimaga
Leib, piim, puuvili
Reede, 13.10.
Spagetid hakkliha-tomatikastmega, salat
Puuviljasalat küpsisega
Leib, piim