Palade kooli köök valmistab tervislikku toitu Hiiumaal kasvatatud toorainest
Esmaspäev,25.01.
Viiner, ahjukartul, hautatud porgand ja kapsas, Hiina kapsa salat kirss-tomatiga
Piimakissell moosiga
Leib, piim
Teisipäev,26.01.
Frikadellisupp
Jogurti-pohlakook
Leib, piim, viinamarjad
Kolmapäev, 27.01.
Heeringa-hapukoorekaste, keedukartul, tomatisalat
Kakaokohupiim kirssidega
Leib, piim
Neljapäev, 28.01.
Seljanka hapukoorega
Kamavaht pähklipuruga
Leib, piim, juurvili
Reede,29.01.
Ühepajatoit, värske kurgi salat
Küpsisekook
Leib, piim
Esmaspäev, 01.02.
Hakklihakaste, kartulipuder, kapsasalat
Banaani-maasikajogurt
Leib, piim
Teisipäev, 02.02.
Hernesupp
Mannavaht piimaga
Leib, piim, puuvili
Kolmapäev, 03.02.
Mintai fileepala juustuga, kartul, salat
Marjakissell vahukoorega
Leib, piim
Neljapäev, 04.02.
Köögiviljasupp
Kohupiimavorm kisselliga
Leib, piim, juurvili
Reede, 05.02.
Risoto, paprika-tomatisalat
Õuna-kaerahelbemüsli vaniljekastmega
Leib, piim