Toitlustus

Palade kooli köök valmistab tervislikku toitu Hiiumaal kasvatatud toorainest

Esmaspäev, 02.10.

Seastrooganov, keedukartul,

kapsasalat

Kamavaht pähklipuruga

Leib, piim

 

Teisipäev, 03.10.

Frikadellisupp

Kohupiimavorm kisselliga

Leib, piim, apelsin

 

Kolmapäev, 04.10.

Hakklihapallid, kartul, külm kaste, peedisalat majoneesiga

Punasesõstrakissell vahukoorega

Leib, piim

 

Neljapäev, 05.10.

Kanaseljanka hapukoorega

Kakaokook vaarika toormoosiga

Leib, piim, köögivili

 

Reede, 06.10.

Külm heeringa-hapukoorekaste, kartul, tomati-kurgisalat

Limonaaditarretis vahukoorega

Leib, piim

Esmaspäev, 09.10.

Viinerid, ahjukartul, külm kaste, porgandisalat

Banaani-maasikajogurt

Leib, piim

 

Teisipäev, 10.10.

Hernesupp

Kohupiimavaht kisselliga

Leib, piim, aedvili

 

Kolmapäev, 11.10.

Ühepajatoit, värske soolakurk

Kakaokissell moosiga

Leib, piim

 

Neljapäev, 12.10.

Peedisupp hapukoorega

Sepikuvorm piimaga

Leib, piim, puuvili

 

Reede, 13.10.

Spagetid hakkliha-tomatikastmega, salat

Puuviljasalat küpsisega

Leib, piim